Enoturisme

 • Mos entre vinyes

  14,00 20,00 
  Comencerem a la botiga del celler tastant el resultat de l’esforç i la dedicació a través dels nostres vins i tot seguit gaudireu d'un mos entre vinyes amb embotits i formatges de proximitat així com d'un bon pa amb tomàquet amb el nostre deliciós oli 100% ecològic de varietat vera. Per a comprar una de les nostres activitats, cal fer servir el codi TAST per a desactivar les despeses d'enviament.
 • Tast a 4

  14,00 20,00 
  Aquest tast a 4 és una opció per fer un tast més complert dels nostres vins a la privilegiada terrassa o a dins del celler. És tracta de poder tastar 4 vins del celler acompanyat d'un aperitiu d'embotits i formatges de proximitat així com d'un bon pa amb tomàquet amb el nostre deliciós oli 100% ecològic de varietat vera.   Per a comprar una de les nostres activitats, cal fer servir el codi TAST per a desactivar les despeses d'enviament.
 • Visita i Tast

  12,00 
  La visita al Celler Mond Obert al Mas de Sant Iscle és una visita que connecta amb la història, la vinificació i la passió per la terra. Parlarem del passat del celler així com de la tradició víncola de la comarca. Durant el recorregut visitarem l’ermita de Sant Iscle i Santa Victòria que és on rau l’origen del Mas i del Celler. Seguirem per l’entorn del Mas on gaudirem de les vistes privilegiades de les vinyes i a continuació anirem a l’interior del celler on trobarem la sala de vinifiació i la sala on s’envelleixen els vins. Acabarem la visita amb un tast de 3 vins a la botiga. Per a comprar una de les nostres activitats, cal fer servir el codi TAST per a desactivar les despeses d'enviament.